logo

PEGELS ADMINISTRATIE ADVIES

Uw Pegels verdienen mijn aandacht!

Over

Ronald Pegels

Ik ben meer dan dertig jaar actief als interim financieel medewerker. Mijn vader was in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw bekend bij winkelier en marktkoopman, tegenwoordig spreken we van MKB. Hij werkte slechts met potlood en papier en rekende in de huiskamer uit zijn hoofd, met een kasboek op zijn bureau. Hij was denk ik wat we tegenwoordig een AA noemen: een accountant die zijn klant met raad en daad terzijde stond.

 

Mijn gereedschap bestaat uit desktop en mobiel, maar onze passie voor cijfers is ongetwijfeld dezelfde, evenals onze gedrevenheid om onze klant te helpen, een mooi woord is ontzorgen: u heeft geen omkijken naar de administratie maar ik houd u wel op de hoogte van de stand van zaken.

Ik heb veel ervaring met het verwerken van administraties en het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrapporten in o.m. Afas Profit, Cash en Multivers. Op dit moment volg ik een opleiding tot Salesƒorce Specialist.

 

Ik heb gewerkt voor de (semi)overheid en commerciële bedrijven: eenmanszaken, familiebedrijven en B.V. ‘n. Sinds 2007 werk ik voor mijzelf. Op dit moment werk ik als Interim Financieel Medewerker voor de Gemeente Amersfoort, afdeling Zorg. Daarnaast werk ik samen met twee ZZP-ers die als fiscalist actief zijn. Hier controleer en verwerk ik administraties waarvoor ik ook het jaarwerk verzorg.

Roland Pegels
Uw pegels
verdienen
mijn aandacht!

MEER OVER MIJN FAMILIETAK?

×